Results 1 to 7 of 7

Thread: Honeywell RMU

  1. #1
    300+ Forum Addict ak49er's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Big Lake, Alaska
    Posts
    323
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Honeywell RMU

    Awhile ago, a fellow posted here on his progress in simulating a Honeywell RMU type display, I take that he was a RJ guy, his post had several photos showing different progress in showing the displayed items, it looks like this photo I posted, can anyone remember this post? I can't find it through the search options.

  2. #2
    2000+ Poster - Never Leaves the Sim Trevor Hale's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    2,432
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Quote Originally Posted by ak49er View Post
    Awhile ago, a fellow posted here on his progress in simulating a Honeywell RMU type display, I take that he was a RJ guy, his post had several photos showing different progress in showing the displayed items, it looks like this photo I posted, can anyone remember this post? I can't find it through the search options.
    Hey Ak. Was this the thread you were looking for?

    http://www.mycockpit.org/forums/showthread.php?t=10832

    Trev
    ________________________
    Trevor Hale

  3. #3
    300+ Forum Addict ak49er's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Big Lake, Alaska
    Posts
    323
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    No but....

    Not the one I was thinking of,but use full all the same. the post I was looking for showcased the software solution to this, he displayed various stages of the display,i.e one line, then two lines of text, finally all complete with different color text and the separation lines. Looks like I found it, or at least a link to the fellows website.

    http://www.mycockpit.org/forums/showthread.php?t=13667

  4. #4
    75+ Posting Member TasKiNG's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Derby, England
    Posts
    143
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Hi ak49er,

    This version of my RMU is controlled from a PC keyboard.
    I am in the process of re-writing some of the code, tidying it up and making it more stable. Check my website at the weekend and there should be some news and an updated download.
    I will be combining my RMU and K8055 Interface program which will allow the RMU to be controlled by switches connected to the Interface. Again, keep an eye on my News page.

    Cheers

  5. #5
    300+ Forum Addict ak49er's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Big Lake, Alaska
    Posts
    323
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Allright...

    Excellent work Dave, i would like to use this software, could you tell me, can I interface with it using either a Hagstrom Keyboard Emulator or maybe a BUO836X from Leo Bodnar? Or does it require the KO*** interface that you use?
    Last edited by ak49er; 10-20-2008 at 11:14 PM. Reason: Spelling

  6. #6
    75+ Posting Member TasKiNG's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Derby, England
    Posts
    143
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    I don't see any reason it would not work with a Hagstrom Keyboard Emulator.
    I no nothing about the BUO836X. When I put the latest version on my website this weekend I will also include the Source Code so with this and my Programming Tutorial you will be able to modify it to your own needs.

    Cheers

  7. #7
    300+ Forum Addict ak49er's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Big Lake, Alaska
    Posts
    323
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Thank-you.

    I will download this later and see what I can do. I have not played much with the level of programming (interpreting, using source code) that your file offers but am looking forward to the challenge.

Similar Threads

  1. Aircraft Locking Toggle Switch Honeywell for 737 Overhead
    By mrcadillac in forum Off Site Articles For Sale
    Replies: 6
    Last Post: 12-27-2010, 07:21 PM
  2. New Honeywell Callouts
    By coolmanak in forum General Builder Questions All Aircraft Types
    Replies: 0
    Last Post: 10-13-2009, 11:38 PM
  3. Rare Honeywell Switches
    By rprather in forum Cockpit Parts and Motion Platforms
    Replies: 2
    Last Post: 07-14-2008, 06:35 PM
  4. Honeywell Primus 2000 and FSUIPC
    By Yoshi in forum Cockpit Software: Miscellaneous
    Replies: 3
    Last Post: 09-17-2007, 05:16 PM
  5. Honeywell selected for A380 Flight Management System
    By Airbus RSS News Feed in forum Airbus Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 12-28-2006, 06:41 AM