Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    150+ Forum Groupie Melnato's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    206
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    RCDU not responding

    Guys,

    I have installed the RCDU software( on a separate PC), but it does
    not respond to any keyboard commands( physical CDU keys).
    It says: "Dual FMC OP restored" and PMCheck says everything is OK,
    but it wont respond to any CDU buttons/LSK etc...any ideas?

    Nat

  2. #2
    25+ Posting Member
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Aussieland
    Posts
    52
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    What hardware cdu?

  3. #3
    150+ Forum Groupie Melnato's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    206
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Alaxus...FDS CDU

    Nat

  4. #4
    25+ Posting Member
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Aussieland
    Posts
    52
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Begs the next question is it the old type or the new type?
    Anyway what you need to make sure of is that the keys are actually working.
    Open up a notepad doc and press the keys, that way you will know if its a PM problem or just a simple hardware problem.

  5. #5
    150+ Forum Groupie Melnato's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    206
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Roger,

    Its the original(older) CDU, it was working with PM CDU...but Ill check it like you said.

    Cheers,

    Nat

  6. #6
    300+ Forum Addict
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Norway
    Posts
    462
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Try to change the USB cable. It could be broken.

Similar Threads

  1. CDU + RCDU
    By flightdeck in forum F/E General Q & A
    Replies: 3
    Last Post: 02-18-2011, 07:03 AM
  2. FSX FREEZES OR NOT RESPONDING
    By shoumi in forum General Microsoft Flight Simulator 10 (FSX)
    Replies: 0
    Last Post: 02-13-2011, 01:11 AM
  3. Problems with RCDU
    By ChrisKLAS in forum PM Boeing FMC/CDU
    Replies: 0
    Last Post: 12-17-2009, 12:59 AM
  4. FCU not responding
    By mmakela in forum PM Airbus FCU
    Replies: 1
    Last Post: 01-13-2009, 11:20 AM
  5. Values Not Responding
    By anf92jc in forum FS2Phidget Users
    Replies: 2
    Last Post: 12-17-2004, 02:10 AM