Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    25+ Posting Member



    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Zurich
    Posts
    56
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    missing wind indication in the ND Display

    Hi all,

    below 4000ft the winds vanish in my ND. When using default actualized weather form FS9 it works. Using ActiveSky Ver.6.0 it dissapears. Probably important to know; I use the POSKY-Airplanes with the default panels.
    Any comments or help would be appreciated. Thanks

    Bernhard (LSZH)

  2. #2
    75+ Posting Member Tony's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Strijen (NL)
    Posts
    99
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    You can set this in the .ini file.

  3. #3
    25+ Posting Member



    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Zurich
    Posts
    56
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    missing wind indication in the ND display

    Quote Originally Posted by Tony View Post
    You can set this in the .ini file.
    Hello Tony,

    which *.ini file? pm glas cockpit?

    thanks

    Bernhard (LSZH)

  4. #4
    300+ Forum Addict
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Ireland
    Posts
    341
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    That has nothing to do with PM software because PM reads the Weather info from FSUIPC. So when the FS weather works but the ActiveSky doesn't you need to change this setting in FSUIPC direct.
    Again, in PM's GC there is no need to have a setting for this in its ini file or somewhere else.
    Regards
    Thomas

  5. Thanks bravolima thanked for this post
  6. #5
    25+ Posting Member



    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Zurich
    Posts
    56
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Problem solved by deleting FSUIPC.ini file and rebuilt the whole FSUIPC Configuration. What was wrong exactly I canīt say finally.

    Bernhard (LSZH)

Similar Threads

  1. Missing Display segments.
    By cesarfsim in forum OpenCockpits General Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 06-02-2008, 02:44 PM
  2. CRZ Wind question about MCDU!
    By BlueBlood in forum PM General Q & A
    Replies: 9
    Last Post: 03-18-2007, 11:43 AM
  3. Display Format for Wind Direction on the ADIRS?
    By Suggy in forum Dodiano's Airbus Forum
    Replies: 11
    Last Post: 02-04-2007, 11:44 AM
  4. TAT indication
    By George Papanikolopoulos in forum PM General Q & A
    Replies: 1
    Last Post: 02-12-2006, 06:27 AM