Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    300+ Forum Addict XOrionFE's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Sugar Grove, IL
    Posts
    307
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    PMRJ and PMGAIFR on same system?

    I have the PM GAIFR gauges and am thinking of rebuilding my sim as a Learjet45. I am wondering if I were to buy the PMRJ package could I run both of these side by side on same computer and have the GAIFR gauges used for the stanby guages on the Lear? Also, would there be anyway to share the same monitor for this if I were to put one monitor in the center of the panel to handle the standby guages and RMU displays. I would use seperate monitors for pilot and copilot displays.

    Thanks

  2. #2
    1000+ Poster - Fantastic Contributor Tomlin's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Waycross, GA
    Posts
    1,188
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    As far as I know, there should be no issues running the two packages together, as many of us area already running two instances of PMRJ together on one machine- 1 for the PFD/EICAS and one for the RMU and then repeat for the copilot side.

    Glad to hear that you are considering the LJ45!
    Eric Tomlin-
    Learjet 45 Builder
    www.flightlevel180.org

  3. #3
    300+ Forum Addict XOrionFE's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Sugar Grove, IL
    Posts
    307
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    I like the GA setup I have for actual instrument training but I keep looking at your site and others and long for something with more speed and the Lear for all the reasons you have stated on your site and in these forums seems to be the perfect fit. Just wish I didnt have to drop another $300 on the PM software but nobody said this hobby was cheap!

    I think what I am going to do is run the demo and see if I can do both. I also need to start building a TQ for the lear as that will likely be the first step and figure I can do this while still enjoying the GA setup I have for now. Once TQ is done then I will start with the panel. For yours you are using two 22" screens. I have 3 15" lcds available so was thinking of setting all three up across.

  4. #4
    1000+ Poster - Fantastic Contributor Tomlin's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Waycross, GA
    Posts
    1,188
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    I think that you might find that 15" is going to be almost too small, but it may work. If you can give me the complete dims (bezel width, screen L and W, etc.) on your monitors I will let you know if they will work.
    Eric Tomlin-
    Learjet 45 Builder
    www.flightlevel180.org

Similar Threads

  1. PMRJ wont run now...
    By Tomlin in forum PM General Q & A
    Replies: 6
    Last Post: 07-12-2007, 10:30 AM
  2. PMRJ Wish
    By Marc Nieuwhof in forum PM General Q & A
    Replies: 1
    Last Post: 01-16-2006, 05:34 AM
  3. PMRJ, Build 70
    By Elisio Cruz in forum PM General Q & A
    Replies: 1
    Last Post: 01-09-2006, 12:46 PM
  4. pmRJ Questions
    By Richard Lester in forum PM General Q & A
    Replies: 1
    Last Post: 02-01-2005, 12:31 PM
  5. pmRJ 48b
    By Thomas Richter in forum PM General Q & A
    Replies: 2
    Last Post: 11-21-2004, 04:11 PM