Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    New Member
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    st.kitts
    Posts
    4
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    atc thru usb headset

    hi guys,i need some help please.
    i am using fsx,usb headset,one sound card,fsinn.
    i need to get atc voice thru my headset and the fsx sound thru the speakers.but when i connect the usb headsets everything comes thru the headset.what must i do to get the atc sound only thru the headset???

    glen

  2. #2
    300+ Forum Addict Rodney's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Colorado Springs, CO USA
    Posts
    370
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    You need to go into the properties of your sound card to change it. When you plug in the usb headset it is recognised as a sound device. Change it on the voice tab of the sound properties. Get there by (winXP I presume) Start -> Control Panel -> Sounds and Audio Devices. Then you will have to tell what ever program you are using what to use for playback.
    Rodney -
    Real 727-200 pit
    Last Flown as N392PA
    FS9

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    st.kitts
    Posts
    4
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    thanks rodney
    i think i got it done.

    one other question:
    would about 12 goflight modules cause my frame rates to drop or they dont cause no lag when flying.was wondering if i should get another another computer to run them ?

  4. #4
    300+ Forum Addict Rodney's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Colorado Springs, CO USA
    Posts
    370
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Glen,
    That I could not tell you. I use 2 and don't see anyhing. Of course some resources being used, but it depends on you current computer setup. I can't speak to running them off a non FS computer either.
    Rodney -
    Real 727-200 pit
    Last Flown as N392PA
    FS9

  5. #5
    150+ Forum Groupie PDT 200's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Thomasville, NC
    Posts
    160
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    I've got 19 GF mods and 5 monitors connected and in FS9 I have 27-35 avg FPS. 1 computer with quad core processor. I haven't had a chance to migrate to FSX yet.
    Regards,
    Brian

Similar Threads

  1. Dual Headset
    By renegade in forum FS2004 Sound Discussions
    Replies: 40
    Last Post: 07-21-2013, 06:06 AM
  2. VR headset
    By Elfmaze in forum Cockpit Outside Visualization
    Replies: 12
    Last Post: 02-07-2010, 11:59 PM
  3. Dual headset setup
    By mattevans in forum Cockpit Sounds
    Replies: 15
    Last Post: 05-26-2009, 10:40 AM
  4. Airbus Headset Panel
    By coolmanak in forum Dodiano's Airbus Forum
    Replies: 1
    Last Post: 11-08-2008, 04:43 PM
  5. ATC/Other sounds/USB headset
    By Jackpilot in forum Cockpit Sounds
    Replies: 6
    Last Post: 02-06-2008, 10:12 AM