Results 1 to 4 of 4

Thread: double TH2GO

  1. #1
    25+ Posting Member
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    australia
    Posts
    73
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    double TH2GO

    Hi guys,

    I have a TH2GO but havent yet it up yet. Has anybody setup 2 of hese things in one card with dual adapters. Do you basically get 6x1072 view?

    Will this affect FSX performance?

  2. #2
    150+ Forum Groupie
    Join Date
    May 2006
    Location
    Belgium
    Posts
    157
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Yes you do, but in fact the only thing you will have is a very wide front view. If you start creating new views, then it will certainly bring your framerates down.
    [

  3. #3
    500+ This must be a daytime job BHawthorne's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Wichita, KS
    Posts
    562
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    2 TH2G will work, but you need a very new video card running XP to horizontal span it. A top of the line 8, 9 or 200 series nVidia card will be able work on that kind of setup. FSX runs like a pig to begin with, throwing 6X the screen resolution at it...ofcourse it'll effect FSX.

  4. #4
    75+ Posting Member
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Israel
    Posts
    136
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    http://forums.bit-tech.net/showthrea...141151&page=10



    Scroll down the page , thats may answer your question partly.
    Fps?..... who knows , worth to try with FS and see the impact

    I wont to try to connect second, borrowed from my friend ,Th2go this way soon ,at least for experiment


    Regards

Similar Threads

  1. Pushbutton and toggle switch double action?
    By Drewsta in forum I/O Interfacing Hardware and Software
    Replies: 24
    Last Post: 11-21-2010, 02:25 PM
  2. Where can I buy double knobs to radio stack and gauges rings for cessna 152?
    By adacho in forum General Aviation (GA) Builder Disccusion
    Replies: 3
    Last Post: 06-07-2010, 10:50 AM
  3. double pulse switch
    By aviaparts in forum I/O Interfacing Hardware and Software
    Replies: 8
    Last Post: 01-18-2008, 04:37 PM
  4. Airbus A318 Elite sales reach double-figures with new order
    By Airbus RSS News Feed in forum Airbus Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 12-28-2006, 06:41 AM