Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    MyCockpit Support Staff dodiano's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    El Salvador
    Posts
    991
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    LOCK ON MODERN COMBAT AND FSBUS!

    Hey guys does someone knows how to interface Lock On with FSBUS I donīt want to use IOCARDS I know it is compatible with it but is there a way to do it with FSBUS or Phidgets?? Thanks I want to do a Military Pit and I think Lock On is the best for it also do you know if it is possible with Falcon too??

    Thanks.

    Roberto

  2. #2
    300+ Forum Addict ekezz's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Nieuw Vennep - Netherlands
    Posts
    339
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    I really have bo clue, but did you ask Dirk of FSBUS at fsbus.de?
    Kester Meijer
    http://www.mycockpit.nl - to see my cockpit construction
    Certified De-Ice Supervisor EHAM

  3. #3
    MyCockpit Support Staff dodiano's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    El Salvador
    Posts
    991
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Probably you are right will ask Dirk maybe he has some plans I hope!!

    Thanks.

    Roberto

Similar Threads

  1. Error with software lock-up
    By pylet in forum FS2Phidget Users
    Replies: 8
    Last Post: 11-01-2010, 10:00 PM
  2. How to lock PMRJ Sceens?
    By XOrionFE in forum PM RJ GC
    Replies: 2
    Last Post: 10-03-2008, 01:34 PM
  3. LoSIOC - Interfacing Lock On with MasterCard
    By Babalui in forum I/O Interfacing Hardware and Software
    Replies: 1
    Last Post: 06-29-2008, 10:52 PM