Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    75+ Posting Member
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    peterborough uk
    Posts
    86
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    running pm pfd/nd one computer two monitors?

    hi guys,
    im playing around with my setup and wondered if anyones running one pc and two monitors one to display pfd,and one for the nd?if so does it work ok?at present im running one pc or each display and when i put the first officer dispay in,want to be able to use the cp flight mcp/efis to drive the captains and first officers course selectors on a seprate computer each,
    cheers lads,
    steve

  2. #2
    300+ Forum Addict ekezz's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Nieuw Vennep - Netherlands
    Posts
    339
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    im playing around with my setup and wondered if anyones running one pc and two monitors one to display pfd,and one for the nd?if so does it work ok?
    Yes I have one PC with two monitors running the captains side PFD and ND on one monitor and the Standby instruments & Upper Display (eicas) on the second monitor. I use the F6 extended mode to show the single PM window with all these instruments over two screens. Every object can be moved around, although I had a hard time finding out how to do it. Anyway, it should be possible to move the ND to the second screen

    To see how it looks go to my site and look at the picture underneath the date Friday, December 02, 2005
    Both screens behind the MIP are on one PC and one window stretched across both screens using PM-GC F6 extended mode.

    Hope this helps
    Kester Meijer
    http://www.mycockpit.nl - to see my cockpit construction
    Certified De-Ice Supervisor EHAM

Similar Threads

  1. GC on two monitors and one computer
    By andreotti60 in forum PM General Q & A
    Replies: 8
    Last Post: 11-24-2010, 06:33 AM
  2. Replies: 0
    Last Post: 10-11-2010, 01:58 PM
  3. Running FSX with 2 CPU's
    By Fairford in forum Computer Hardware Setup
    Replies: 2
    Last Post: 07-20-2010, 06:58 PM
  4. SA-WXR installed and running but how do you...
    By Ray Proudfoot in forum PM General Q & A
    Replies: 64
    Last Post: 07-15-2007, 10:06 PM