Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Our new friend needs to reach 10 posts to get to the next flight level bobbosan's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    California, USA
    Posts
    7
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    SimKit USB Altimeter

    I just recently ordered and received a prebuilt and tested SIMKIT USB Altimeter. I have not been able to get it installed even after many instruction emails from Support at SIMKIT. I downloaded and installed proper software but my Vista/FSX does not recognize the altimeter. Because of language and distance (Netherland) I now have a $600 instrument that fails to work as advertised. Before sending it back (a real shipping headache) I hope to find someone else who may have had this problem and solved it. SIMKIT claims you have to be an expert PC and software geek in order to properly install this instrument (I am not?). The instrument came without any instructions or information nor an installation/software disk. Does anyone have any siggestions other than throwing it out the window? Any help is appreciated.

    Bobbosan

  2. #2
    1000+ Poster - Fantastic Contributor AndyT's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Oahu, Hawaii
    Posts
    1,392
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    When you plug it in, is it reconised by Windows?
    God's in command, I'm just the Pilot.
    http://www.geocities.com/andytulenko/

  3. #3
    Our new friend needs to reach 10 posts to get to the next flight level bobbosan's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    California, USA
    Posts
    7
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    SimKit

    Thanks for your reply AndyT.

    Yes Windows/FSX do recognize the presense of the Altimeter but thats where it ends. The altimeter doesn't respond. The dial light doesn't even come on?

    Bobbosan

Similar Threads

  1. Simkit / Flight Illusion?!
    By nio007 in forum Cockpit Parts and Motion Platforms
    Replies: 10
    Last Post: 08-09-2010, 02:54 PM
  2. Altimeter code
    By edo17982 in forum OpenCockpits General Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 07-13-2010, 10:08 AM
  3. DH and Orange Bug on Altimeter
    By wody in forum lekseecon Q&A and Discussions
    Replies: 4
    Last Post: 05-27-2010, 10:49 AM
  4. USB Altimeter
    By bobbosan in forum Computer Hardware Setup
    Replies: 8
    Last Post: 05-01-2008, 11:32 PM