Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    25+ Posting Member
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Switzerland
    Posts
    39
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Text in the Eicas

    Hi ,

    In the Eicas, it's possible to add or to suppress some texts. For example "No Smoking"
    How to make? Thank you for your help.

    Pierre

  2. #2
    2000+ Poster - Never Leaves the Sim Trevor Hale's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    2,432
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    On the machine that is running your EICAS, you can press the TAB key on that keyboard 3 times. with each press some of the text is inhibited.

    Trev
    ________________________
    Trevor Hale

  3. #3
    25+ Posting Member
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Switzerland
    Posts
    39
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Thank's all for your answer!
    Tevor, I understood for inhibited, but to add a line?

    Regards

    Pierre

  4. #4
    2000+ Poster - Never Leaves the Sim Trevor Hale's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    2,432
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    No you cannot add any custom text I am affraid. but as you presss the TAB key multiple times it turns the options on one by one and then removes them one by one.

    Try it you will see what I mean.

    Trev
    ________________________
    Trevor Hale

  5. #5
    300+ Forum Addict
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Ireland
    Posts
    341
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Hi

    Sorry Trev, but you can by using pmSystems.

    the part has to be below [logics]
    e.g. for 737

    setmessage '4 Less BRAKEACCU' brakeaccu < 200

    This display LESS BRAKEACCU in EICAS.
    Regards
    Thomas

  6. #6
    75+ Posting Member carlos hermida's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Brazil
    Posts
    89
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    I am trying to disable all text in my EICAS like "AUTOBRAKE OFF", "NO SMOKE ON", "PARK BRAKE SET" and etc

    Anybody knows how to do it? Using TAB keyboard key in my case is changing EICAS pages like pressing ENG pushbutton for diferent EICAS view...

    Am I doing something wrong or there is another way to disable those texts?

    Thanks
    Cockpit NG Simulation
    Facebook Page:
    https://www.facebook.com/cockpitngsimulation/

Similar Threads

  1. Text in the Eicas
    By Pierre24 in forum PM General Q & A
    Replies: 4
    Last Post: 04-14-2008, 10:49 AM
  2. PM eicas display with aerosoft eicas hardware
    By npbosch in forum PM Boeing GC
    Replies: 7
    Last Post: 10-03-2007, 09:37 AM
  3. PM eicas display with aerosoft eicas hardware
    By npbosch in forum PM General Q & A
    Replies: 7
    Last Post: 10-03-2007, 09:37 AM
  4. CDU text
    By John Van Berkel in forum PM General Q & A
    Replies: 0
    Last Post: 03-29-2006, 03:54 AM
  5. Text LCD
    By Andras in forum FS2Phidget Users
    Replies: 1
    Last Post: 03-28-2005, 08:31 AM