Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    New Member
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    New York
    Posts
    1
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Where to put FS2PHIDGET....

    I am planning on using Phidgets and FS2Phidget. I understand that I should not install the software on the PC running FS2004. Can you install it on the PC running pmSystems or does anyone have another suggestion??

    Thanks in advance!!! - Phil

  2. #2
    150+ Forum Groupie Philb737's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    USA
    Posts
    282
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Hil Phil,
    I'm running FS2phidgets software on the same computer as my FSX , and it seems to work fine for me.
    IF it's not Boeing I ain't going!!!!!!

Similar Threads

  1. FS2Phidget 4.2.9
    By CocnutAir in forum FS2Phidget Releases
    Replies: 45
    Last Post: 01-03-2011, 03:14 PM
  2. Can fs2Phidget do the following ?
    By abretten in forum Phidgets & Cockpit Simulator Builder
    Replies: 4
    Last Post: 12-02-2009, 07:43 PM
  3. FS2Phidget Help?
    By Holclo in forum MyCockpit Support:
    Replies: 0
    Last Post: 06-12-2009, 09:40 AM
  4. Can you use FS2Phidget for FSX??
    By pilotchipmunk in forum FS2Phidget Releases
    Replies: 6
    Last Post: 07-09-2007, 10:33 PM
  5. Fs2Phidget 3.1
    By alandyer in forum Phidgets & Cockpit Simulator Builder
    Replies: 0
    Last Post: 07-13-2005, 07:39 AM