Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Beginner visualchaosfx's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Petoskey, Michigan
    Posts
    202
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    PMDG 747 Keyboard Commands

    Well I got most of the essential 747 commands programmed with my PC keyboard. But I'm trying to set key commands for the cutoff switches but to no avail. I went into the key assignments in FS9 and under engine commands there's Starters on/off 1-4. I figured these would either be the start switches or the cutoff switches so I went ahead and assigned keys for them but there's no interaction with the 747.

    Is this something where I would have to get an addon such as a CH multi engine throttle or am I going to need to buy and register FSUIPC in order to assign keys to the cutoff switches? For the time being I would just like to use the keyboard instead of spending money I really don't have at the moment.

  2. #2
    2000+ Poster - Never Leaves the Sim Michael Carter's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Southern Illinois, USA
    Posts
    3,147
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Try "Mixture full lean" on all cut-off switches. If that works, you can also use "Mixture full rich" for introducing fuel to the engines at the correct N2.

    You may end up having to purchase the FSUIPC module, but I think the above commands are included in FS.
    Boeing Skunk Works
    Remember...140, 250, and REALLY FAST!

    We don't need no stinkin' ETOPS!



    Powered by FS9 & BOEING

  3. #3
    Beginner visualchaosfx's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Petoskey, Michigan
    Posts
    202
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Quote Originally Posted by Boeing Skunk Works View Post
    Try "Mixture full lean" on all cut-off switches. If that works, you can also use "Mixture full rich" for introducing fuel to the engines at the correct N2.

    You may end up having to purchase the FSUIPC module, but I think the above commands are included in FS.
    Hi,

    Yeah I tried those and nothing works. I guess maybe I'll have to register FSUIPC but I'm gonna wait on that until I get a multi engine throttle quad. Thanks for the help though.

    Lee

Similar Threads

  1. FSUIPC: Deleting Commands
    By spartacus in forum General Builder Questions All Aircraft Types
    Replies: 5
    Last Post: 12-18-2010, 09:31 AM
  2. FS2004 Keyboard Commands?
    By Spoceto1003 in forum General Microsoft Flight Simulator 2004 (FS9)
    Replies: 3
    Last Post: 05-27-2009, 02:28 PM
  3. FSX Aircraft and Keyboard Commands
    By N242AM in forum Cockpit Software: Miscellaneous
    Replies: 5
    Last Post: 10-02-2008, 01:09 PM
  4. problem with defining radio commands in the keyboard section of .cfg file
    By jabomeister in forum Cockpit Software: Miscellaneous
    Replies: 2
    Last Post: 04-05-2007, 09:54 AM
  5. FCU / Keyboard Commands
    By null null in forum PM General Q & A
    Replies: 6
    Last Post: 01-31-2005, 02:05 PM