Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    150+ Forum Groupie Drewsta's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Australia
    Posts
    249
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    3 monitors and 1 projector??

    Hi guys I have a question about a future set up. Could I run 3 monitors and one projector from 1 computer? The computer is a Intel Dou Core 2 e6600 with 4 gig ram and will have a Nvidia 8800gt 512mb 256bit dual output card running fs2004. All i want to achieve is some movable primary instruments on 1 screen -->duplicated on a second screen for F/O and undock some engine instruments to a center screen. The projector will be for forward visuals of course. If it will work whats the chances of it running reasonably smooth? Thanks

    Drewsta.

  2. #2
    MyCockpit Support Staff


    Westozy's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Perth, Western Australia
    Posts
    1,493
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Hi Drewsta,

    Your machine should run that good, you will still need a TH2Go, about OZ$500. I have it all going on my quad core/8800GTS...

    Gwyn

    737NG using Prosim737, Immersive Calibration Pro, Aerosim Solutions motorized TQ & cockpit hardware, CP Flight MCP & FDS SYS1X, SYS2X & SYS4X, FDS PRO FMCs, AFDS units & Glarewings, Matrix Orbital ELEC display, Pokeys Landing & Cruise alt display, Buttkicker Gamers, 3 x BenqMW811ST projectors with a Matrox Th2Go
    http://www.aerosimsolutions.com.au
    Supporter of MyCockpit.org, please join me in donating!!!

  3. #3
    150+ Forum Groupie Drewsta's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Australia
    Posts
    249
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Thats great news thanks for reply.

  4. #4
    500+ This must be a daytime job BHawthorne's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Wichita, KS
    Posts
    561
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Quote Originally Posted by Westozy View Post
    Your machine should run that good, you will still need a TH2Go, about OZ$500.
    You can go 2 different routes. SoftTH or TH2G. Either should work. One means buying the TH2G box, other means getting a second video card.

    I can personally attest this setup works. Use TH2G or SoftTH to the 3 monitors and a remaining video out to the overhead projector. Here is a pic of me doing this with 3 17" Samsung LCDs using TH2G box and a InFocus SP5000 projector. The TH2G box is sorta hanging just above my right rudder pedal in that second picture.

    Widescreen Projection+TH2G Orbiter sim:

Similar Threads

  1. 1 projector or 3 monitors?
    By HondaCop in forum Projector Solutions
    Replies: 5
    Last Post: 09-02-2010, 05:58 PM
  2. DIY projector using overhead projector?
    By nosecone in forum Cockpit Outside Visualization
    Replies: 5
    Last Post: 11-05-2009, 03:04 PM
  3. new projector
    By Douglas999 in forum Cockpit Outside Visualization
    Replies: 12
    Last Post: 07-21-2009, 02:16 AM
  4. Anyone using this Projector ?
    By fly999 in forum Cockpit Outside Visualization
    Replies: 0
    Last Post: 03-08-2008, 12:47 PM
  5. Monitors or Projector?
    By andarlite in forum Cockpit Outside Visualization
    Replies: 27
    Last Post: 09-03-2007, 03:02 PM