Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    75+ Posting Member
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Perth WA
    Posts
    106
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    737 Yokes From Roberto how to add hardware ?

    I got my 737 yokes from Roberto this week. They look fantastic, strong and most of all realistic. For the guys in Aus it only took about 10 days for these to arrive from the time Roberto shipped them.

    I was wondering if anyone could share some ideas on how to deck them out with hardware. Maybe you have already done so and would like to publish a how to.

    What sort of pots should be used?
    Switches ?
    How to wire up so it works ? etc.

    Im sure it will a common question as time goes on.

  2. #2
    Our new friend needs to reach 10 posts to get to the next flight level
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Australia,NSW
    Posts
    8
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    hi,there fella.I'm new to flight sim building and am in need of help!!!

    I'm trying to make a 737-800NG Yoke out of MDF,but my problem is I don't have drawings nor measurements of the real thing or from one like yours which 1:1 real yoke,I was wondering if you would be able to upload some pics in the download area of all angles blown up for me to use as reference and all measurements from your yoke.please help?
    thank you

  3. #3
    2000+ Poster - Never Leaves the Sim Trevor Hale's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    2,432
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: 737 Yokes From Roberto how to add hardware ?

    Hey there,

    Your probably better off starting a new thread in the general builders questions section.

    I am sure there are lots of people here that can help you.

    Trev
    ________________________
    Trevor Hale

  4. #4
    300+ Forum Addict Rodney's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Colorado Springs, CO USA
    Posts
    370
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: 737 Yokes From Roberto how to add hardware ?

    Westozy built his and has some info on them.
    http://aerosimsolutions.googlepages.com/yokebuild

    Always amazes me when the search function is used on this site. I think very few use it.
    Rodney -
    Real 727-200 pit
    Last Flown as N392PA
    FS9

  5. #5
    500+ This must be a daytime job
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    rotterdam, the Netherlands, Europe
    Posts
    898
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: 737 Yokes From Roberto how to add hardware ?

    www.boeing737ng.com
    ___________________________
    The Dutch 737 Simulator Project

  6. #6
    150+ Forum Groupie riche543's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Sydney Australia
    Posts
    264
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: 737 Yokes From Roberto how to add hardware ?

    I used this site to make mine http://users.skynet.be/jcordon/cockpit/YokeGal.htm Hope this helps Cheers Riche..

  7. #7
    MyCockpit Support Staff


    Westozy's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Perth, Western Australia
    Posts
    1,493
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: 737 Yokes From Roberto how to add hardware ?

    Give me a ring Clinton and I'll talk you through it...


    Gwyn

    737NG using Prosim737, Immersive Calibration Pro, Aerosim Solutions motorized TQ & cockpit hardware, CP Flight MCP & FDS SYS1X, SYS2X & SYS4X, FDS PRO FMCs, AFDS units & Glarewings, Matrix Orbital ELEC display, Pokeys Landing & Cruise alt display, Buttkicker Gamers, 3 x BenqMW811ST projectors with a Matrox Th2Go
    http://www.aerosimsolutions.com.au
    Supporter of MyCockpit.org, please join me in donating!!!

Similar Threads

  1. Double set with CH yokes&pedals causes yokes to spike
    By MortenHa in forum General Builder Questions All Aircraft Types
    Replies: 3
    Last Post: 01-29-2010, 11:44 AM
  2. Thanks Dodiano/Roberto and Nick
    By dnoize in forum My Cockpit Update
    Replies: 23
    Last Post: 09-10-2008, 04:22 AM
  3. New yokes from Roberto painted
    By Westozy in forum My Cockpit Update
    Replies: 3
    Last Post: 01-15-2008, 04:49 PM
  4. Press Release from Roberto Soriano
    By Matt Olieman in forum MyCockpit News and Announcements
    Replies: 0
    Last Post: 11-22-2007, 11:13 AM
  5. A320 Question for Roberto
    By brianwilliamson in forum Dodiano's Airbus Forum
    Replies: 2
    Last Post: 06-08-2006, 02:30 PM