Results 1 to 5 of 5

Thread: Cold and Dark

  1. #1
    75+ Posting Member
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Spain
    Posts
    144
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Cold and Dark

    Hi,

    Whilst Cold and Dark is nice on initial start up, lately PM systems also resets it self to Cold and Dark in the event the PC on which PM system runs needs rebooting. this was not the case before, where PM system would "read" the current status of the aircraft and set accordingly, now it resets all to cold, dark and OFF.. rather annoying if one is at FL390 with VNAV/LNAV engaged..

    Anyone else has this issue?

    Peter

  2. #2
    150+ Forum Groupie michelmvd's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Oostende - Belgium
    Posts
    223
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Hello,
    Which interface cards are you using ?

    B. RGds
    Michel
    _______________________________________________
    Michel VANDAELE
    msn : michelmvd@hotmail.com
    website B744 : users.telenet.be/michel.vandaele/sim1.htm
    general website : users.telenet.be/michel.vandaele
    my spaces: http://michelmvd.spaces.live.com/
    email : michelmvd@hotmail.com

  3. #3
    500+ This must be a daytime job 737NUT's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Indianapolis, IN
    Posts
    778
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    I was using phidgets controlled by pmsys and had the exact same problem myself!! Drove me nuts!!

  4. #4
    150+ Forum Groupie michelmvd's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Oostende - Belgium
    Posts
    223
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Yep that's what I also noticed here.
    There is a moment they are correct, but then finally it become dark and cold, whatever the position of the swich. I always have to set all swiches out before leaving the sim. This is a longtime situation, not only the 2 latest builds (with phidgets)
    B. Rgds
    Michel
    _______________________________________________
    Michel VANDAELE
    msn : michelmvd@hotmail.com
    website B744 : users.telenet.be/michel.vandaele/sim1.htm
    general website : users.telenet.be/michel.vandaele
    my spaces: http://michelmvd.spaces.live.com/
    email : michelmvd@hotmail.com

  5. #5
    75+ Posting Member
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Spain
    Posts
    144
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Quote Originally Posted by michelmvd View Post
    Hello,
    Which interface cards are you using ?

    B. RGds
    Michel

    I have Phidgets lined up ready to be interfaced, but so the only interfacinh in the overhad are all the annunciators, i still have not started on the switches and rotaries as quite frankly i am a bit confused how to wire it all up..

    Cheers
    Peter

Similar Threads

  1. Goflight Cold and Dark
    By AK Mongo in forum I/O Interfacing Hardware and Software
    Replies: 19
    Last Post: 11-03-2010, 03:02 PM
  2. Cold and dark help.
    By Steve A in forum OpenCockpits General Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 12-19-2009, 07:39 AM
  3. Airbus cold and dark
    By mmakela in forum PM General Q & A
    Replies: 0
    Last Post: 09-12-2007, 02:59 AM
  4. cold and dark in flight
    By rippey in forum PMSystems
    Replies: 8
    Last Post: 05-18-2007, 01:00 PM
  5. cold and dark
    By pdpo in forum Dodiano's Airbus Forum
    Replies: 2
    Last Post: 11-03-2006, 04:42 PM