Results 1 to 2 of 2

Thread: Spoilers armed?

  1. #1
    75+ Posting Member
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Helsinki - Finland
    Posts
    151
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Spoilers armed?

    Hello, I have PM A320 and having problems to arm
    spoilers. I know it should be ctrl + ' or shift + ' but
    the spoilers come up and down but PM systems does not
    get it armed. Is there some kind of conflict with Fsuipc of
    FS or what. Woud like to complete ecam memo before takeoff.

  2. #2
    300+ Forum Addict
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Ireland
    Posts
    341
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Hi

    This has nothing to do with PM software, it is something controlled by FS and/or by FSUIPC.
    If the A/C don't support Spoiler Armed, it is not possible to set.
    Regards
    Thomas

Similar Threads

  1. Arming spoilers
    By mmakela in forum Dodiano's Airbus Forum
    Replies: 18
    Last Post: 03-27-2009, 04:21 PM
  2. Replies: 17
    Last Post: 03-05-2008, 11:39 AM
  3. How to arm spoilers
    By mmakela in forum PM General Q & A
    Replies: 2
    Last Post: 01-17-2008, 07:46 AM
  4. Spoilers & 737NG behaviour
    By mauriceb in forum PM General Q & A
    Replies: 28
    Last Post: 06-02-2007, 10:37 AM
  5. Speedbrake Armed In The Eicas Display
    By Lambis777 in forum PM General Q & A
    Replies: 5
    Last Post: 01-14-2007, 10:03 AM