Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode_alt.php on line 1270

Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode_alt.php on line 1270

Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode_alt.php on line 1270
MyCockpit.org - JeeHell http://www.mycockpit.org/forums/ en Mon, 19 Aug 2019 02:20:41 GMT vBulletin 30 http://www.mycockpit.org/forums/images/misc/rss.png MyCockpit.org - JeeHell http://www.mycockpit.org/forums/ Flaps-Position http://www.mycockpit.org/forums/showthread.php?t=32434&goto=newpost Wed, 14 Aug 2019 09:00:07 GMT 1. the two arrows on the flap position indicator _stay blue_ (they do not turn to _green_, when position is reached) ? do i have to clear some...
  1. the two arrows on the flap position indicator stay blue (they do not turn to green, when position is reached) ?


do i have to clear some ".ini" or "backup"-files to solve ?

Thanks ]]>
JeeHell Fabiano2012 http://www.mycockpit.org/forums/showthread.php?t=32434
MCDU V3 Win10 Build 1903 http://www.mycockpit.org/forums/showthread.php?t=32428&goto=newpost Sat, 10 Aug 2019 20:01:00 GMT Hello did any have the same probleme with the sioc-creator and the MCDU V3? After starting the sioc-creator and fill in the path of sioc and the... Hello did any have the same probleme with the sioc-creator and the MCDU V3?
After starting the sioc-creator and fill in the path of sioc and the number of the key (i found it at the sioc).
But it doesn´t work.
Can anyone help
best regards
peter ]]>
JeeHell pmartin http://www.mycockpit.org/forums/showthread.php?t=32428
<![CDATA[EGWPS data creator doesn't complete compiling]]> http://www.mycockpit.org/forums/showthread.php?t=32427&goto=newpost Mon, 29 Jul 2019 19:19:19 GMT Hey Guys!
I tries to convert USGS-Topo-Data via EGWPS-data-creator. It runs for a while, but it comes to en end with "Reading DEM file" at 100%, "Resizing" at ~70% and "total" at 100%. "Resizing" still "swoosh's" like working, but no more files are created.
Is the process complete, or is there a problem? If problem, what did I wrong and how to solve it?
Regards
Joe ]]>
JeeHell Bluevision83 http://www.mycockpit.org/forums/showthread.php?t=32427