PDA

View Full Version : No ATR72-500/600 Traffic with OSP Model in P3D



airbusa
04-30-2017, 02:09 PM
Hello,

really nice tool. I dont get any traffic injected for ATR72.

In aircraft.cfg i have set to simtype to AT75 and for the ATR72-600 to AT76. Realtraffic show the traffic with eg. AT76, but in the sim there is not traffic injected for that ATR type. I use the ATR models of OSP.

Other props like DH8D works perfect.

Any ideas what is happend here?

Many thanks and best regards from Berlin in Germany

Oliver

kiek
04-30-2017, 05:20 PM
Hi Oliver,

Do you have a livery with type AT76 in your AI_Liveries.txt file? If not, you will never see AT76 traffic.
Please check.

Nico

weiwu0127
04-30-2017, 11:15 PM
I have the same problem, but in FSX.
The AT75 and AT76 modules are all well and appear in the AI_Liveries.txt list, but there's still no ATR traffics.....

kiek
05-01-2017, 01:09 AM
Do you guys have include light aircraft selected?

airbusa
05-01-2017, 04:28 PM
Do you guys have include light aircraft selected?

hello thanks, include light aircraft was the key word, now it works fine, best regards oliver