PDA

View Full Version : ND display problem



kalz
11-16-2016, 12:29 PM
Hi

my ND is not displaying the airport runway or green flight plan
it is set up on a client (the PFD on the same client is working)..

any thoughts...

Thanks

Busdriver65
11-16-2016, 01:43 PM
have you copy of navdata *.bin Files copy from Server to client Pc ?

kalz
11-16-2016, 01:56 PM
have you copy of navdata *.bin Files copy from Server to client Pc ?

Hi.
I have indeed.

digidax
12-06-2016, 08:28 AM
It's a bug and acknowledged by JL. I have the same problem, sometimes it works - sometimes not. A direct solution I didn't have at the moment.

kalz
12-06-2016, 08:39 AM
It's a bug and acknowledged by JL. I have the same problem, sometimes it works - sometimes not. A direct solution I didn't have at the moment.

Thanks for the update.

Regards