PDA

View Full Version : Avionics reacting way too fast ! ! ! !



Maxwell Song
09-20-2015, 10:42 AM
Hi everyone, so I've just got the JeeHell FMGS, and I'm totally amazed with it.( and I'm also tech supporting a simulator before using this avionics so what a shame on me just now knowing exactly what avionics they are using :()

But as I'm starting trying out this software on my own PC, strange thing happened. Everything except data that are shown too me are reacting way too fast. The plane is moving really fast, accelerating, decelerating with a dramatic speed, all engine data are jumping around like crazy. But everything else such as airspeed/ground speed indication in sim / out side of sim are all showing the right number, even VATSIM online status monitor softwares.

And the second problem I'm having is that I can get all joystick axis except the spoiler axis working, whichever axis I'm assigning it to, they are calibrated correctly and no default FSUIPC offsets are used.

So I really hope anyone here would help if u don't mind my bad English:roll:,

Thanks guys:D

Stephan Schwarz
09-21-2015, 08:29 AM
Quick question: do you use the Project Airbus model which is included in the package?

Regards
Stephan

Maxwell Song
09-21-2015, 08:43 AM
Quick question: do you use the Project Airbus model which is included in the package?

Regards
Stephan

Affirmative:smile:

OmniAtlas
09-21-2015, 09:01 AM
Are you running all the required modules including the flybywire system? Check the server dialogue to make sure everything is connected.

And dont on worry about your singlish lah :) I previously lived in Malaysia.

Maxwell Song
09-21-2015, 09:22 AM
Are you running all the required modules including the flybywire system? Check the server dialogue to make sure everything is connected.

And dont on worry about your singlish lah :) I previously lived in Malaysia.

Having every required stuff connected include the FBW unit but didn't really set anything for it, will check it out.


btw i'm not really a Singaporean but can mock some Singlish when surrounded by local folks:lol:

Maxwell Song
09-21-2015, 10:06 AM
Hi guys, after some testing i'm pretty much sure that this weird feeling of accelerated was simply brought to me cause i pulled my P3D window to quite narrow across my screen plus there's no cockpit there whatsoever.
So i would say this problem doesn't really exist just my brain processed what i saw wrongly:roll:

Anyway happy flying, still have problem with extending flight deck through local network pretty much sure a operation mistake; so probably gonna write another thread about it. :cry:

http://www.mycockpit.org/forums/attachment.php?attachmentid=10764&stc=1
http://www.mycockpit.org/forums/attachment.php?attachmentid=10765&stc=1
http://www.mycockpit.org/forums/attachment.php?attachmentid=10766&stc=1

SUCH A NICE SOFTWARE/PLANE :D