PDA

View Full Version : Selecting link2fs makes FSX pause



kstjohn
03-31-2014, 07:30 PM
Trying to send test codes to FSX with link2fs but every time I click on it it makes FSX pause - is there any way around this?

Not sure if it matters but I am running 3-displays.

fsx-cockpit
04-01-2014, 03:39 AM
Are you sure you have in FSX-Options-General-Pause on Task Switch enabeld?

kstjohn
04-01-2014, 10:08 AM
Thanks - that was the problem! Deselecting did the trick!