PDA

View Full Version : FS2004 iFly control is not a problem



logosjun
02-07-2013, 06:11 AM
Hello.
Junseob Jeong in Korea.

English is not so good, we asked through an Internet translation

Link2fs as can get a good result in different test
After the keymap from settings
I can not control iFly(FS2004) connected at Link2fs
but PMDG 747, under the same conditions control well
A workaround is?
I look forward to a good workaround
Thanks ...:)
:arrow:

FS2004 PMDG 747 MCP (Arduino, LINK2FS) - YouTube (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XRbaDc3jvJI#t=6s)

Jim NZ
02-08-2013, 05:07 AM
Thanks for the video Junseob ,, you have done very well.

OK on it working in PMDG 747 using the keystrokes.

For Ifly you will need to change the keystroke assignment in Link2fs to suit ifly and it should ??? work.

Sorry but I don't know as I have no ifly stuff at all.

Thank you Junseob ,,, Jim

logosjun
02-25-2013, 11:20 PM
Hello,,,Jim

I've been thinking about this phenomenon

Any way around this I think has

If you do not enable FS2004 run after

Does not apply when the keyboard input.

However Link2FS well, regardless of the above information and to apply.

So, I need a favor.

FS2004 without active....Link2FS using keyboard input is not to be

If possible, please

Thank you Jim,,,:) Junseob

Jim NZ
02-26-2013, 04:13 AM
Bad translation Junseob.

I am confused with what you say. :(

Try ,,,,
FSX arduino mega arduino duemilanove flight simulator ARDUINO KEYS (http://www.jimspage.co.nz/arduino_keys_beta.htm)
Inputs only to any program.
(Well I haven't heard of any it wont work on yet but there are bound to be some)


Can you control ifly with the keyboard ?
if you can then you should be able to control it with "Keys".

Good luck ,,, Jim

logosjun
02-26-2013, 09:44 AM
Hello,,, Jim

This time the video is the question

Look~~~

FS2004 iFly 737 Keyboard input & Link2FS Key input (Aduino) - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=QVRJbCsUHbw&feature=player_detailpage)

FS2004 not active ==> Link2FS Not Work

Make Option {Keyboard functions the same as (Link2FS_inout_4)}

Best wishes for the success...^^/

Thank you Jim,,, Junseob

Jim NZ
02-26-2013, 11:53 PM
Thank you for the video Junseob.
It explains the problem well.

Some "high end" add-on planes carry their own systems with the plane and are different to the normal.
I tried changing a normal key-code in FS2004, and FS2004 wont take Ctrl + Alt + 6 so that add's to the compatibility thing.
I think Ifly might be dipping into the same "bucket" in windows as my "keys" program and that's why it's not working.

My software is made for the average simmer and at this stage, I wont be adding extra's for specific "high end" add-on's.

Sorry I'm no help Junseob ,,, Jim