PDA

View Full Version : HELP PLEASE!!! PMsystems stops GC from working



PeterH
02-02-2010, 02:23 PM
Dear all,

im running a B737 setup incl. pmsystems on FS2004. Since a few days now my PFD and ND show ATT rep. MAP only.:shock:
The CDU pos init is set correctly and I found that immediately upon or even during the start of PMsystems the normal PFD and ND displays switch to only ATT and MAP. As soon as I terminate PMsystems both PFD and ND scome back with the fully functioning screens.
Otherwise PMsystem works nicely.

What am I doing wrong or what could be the culprit for that strange behaviour.

Any hint higly appreciated.

Peter

Sean Nixon
02-02-2010, 02:54 PM
IRS Alignment?

Power on?

Just some wild guesses!

PeterH
02-04-2010, 11:00 AM
IRS Alignment?

Power on?

Just some wild guesses!


Thanks Sean for coming back on this.

I double checked the IRS settings. Everything seemed ok. Eventually I found a hickup on the CDU PC being the culprit.


Thanks again and best rgds

Peter

737NUT
05-17-2010, 02:18 PM
Thanks Sean for coming back on this.

I double checked the IRS settings. Everything seemed ok. Eventually I found a hickup on the CDU PC being the culprit.


Thanks again and best rgds

Peter

What was the "hickup"??? What did you have to "fiddle" with to get it to work. I'm having the same problem all of a sudden.

PeterH
06-08-2010, 10:57 AM
Hi,

sorry for late reply due to vacation trip.

The culprit in my case was that the aft overhead on my pmsystem was not showing and hence I forgot to switch both IRS to on.

That did the trick. Make sure your pmsystems shows the aft. overhead too. There youll find the IRS switches.

Hope this helps


Best rgds

Peter