PDA

View Full Version : fsinn and squwak box4



spiro
09-06-2009, 04:36 PM
i all just whant to know i use sq4 and fsx can any one tell me why dose sq box always crash fs it is realy realy fustrating when flying on line nearly to destonation airport all ok flying for 4 h and than every thing freezes and the only way to get it running again is re booting from reset botton i have read all the qestions on the sq box forum but nothing cxhanges i have tried every thing dose any one know why or how to fix it or were i can find fsinn because every long flight fsx crashes on short flight i just get that messige about run time i press ignor and its ok but on long ones it just crashes:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Perik
09-06-2009, 05:16 PM
Hello Spiro

To get FSInn, check this link:

http://forums.vatsim.net/viewtopic.php?f=43&t=20466

spiro
09-07-2009, 12:22 PM
thanks i just got it can you tell mehow to programe my mic and how to i file a flight plane sq box was very easy to set up mic and file flight plane i have put all my address and id but dont know how toajust the mic and push to talk :roll:

Perik
09-07-2009, 04:25 PM
Spiro, did you follow the text:
---
Configuring Sound (VATSIM Voice and PTT/Push To Talk):

While running Flight Simlator, bring up the FSFDT Control Panel. It's the icon in the tasktray that looks like a traffic light sign.

Click on Voice -> VATSIM (Choose your sound devices) -> Click on Volumes -> (Insure Sliders are to the right for more volume) Click on Key mappings -> (Choose your PTT for keyboard [and or joystick button])

With this I was fully up and running in minutes with voice configured. On the next session with just a single click on the VATSIM button I was connected and flying online.
--

If that doesn't help, have a look in the manual:

http://download3.apollo3.com/files/FSInn_1_2_EN.pdf

It's a must to at least scan through the manual to get the basics.
Search for "flightplan" and you will get the answer.
As far as I remember, FSInn has a lot more features than SQ BOX and
then more to learn, but the basics are easy to setup.

Good luck and take your time to "understand" FSInn.

spiro
09-07-2009, 04:41 PM
dear perik
i just got it running i deleted it and than instaled it again i read the fourms and done exactly what you said and it works fine i must say that sq box
is much more practical and easy but it is not relaiabale!!!!! its a shame because it is so much faster i belive to get ready but i have just got to get used to fsinn at least it whont crash on a long flight i hope!!!!!!!!!!!
thanks again:D