PDA

View Full Version : PM RCDU Screen adjustment



PatrikM
07-24-2009, 07:07 PM
Hello all!
I got an issue with the setup of my RCDU screen.

The CDU and RCDU runs on two different computers running only that software.

I use FDS hardware with PS1 screens.

When I go to the menu to adjust the screen and text position on the left CDU everything is fine.
BUT, when I go to the same menu on the RCDU I can see all the adjustments but when I push them the corresponding item on the left CDU screen changes (on the other computer running the left CDU software) nothing happens on the RCDU computer.

So Iím unable to adjust the screen on the RCDU.

Does anyone have any advice on how to get it setup correctly.

Suggy
07-25-2009, 05:39 AM
Hi.

I had the same problem and emailed Enrico. I have it all alligned perfectly now (you need to use the normal key commands to shift the image (see the PM manual on the PM site).

Regards,
Darren Sugden


Here is the reply I received from Enrico:

Hi,

that menu is for the main MCDU only, not the remote one. You can use the cursor keys, + and - to zoom in etc.

If both screens are the same, simply copy the main CDU.INI entries over to the RCDU...

Best Regards

Enrico Schiratti

Niben
12-05-2009, 02:08 PM
Has anyone noticed, or it's just me, when I use RCDU the +/- key doesn't show on screen using an Engravity CDU, the hardware it's fine, it's the software any one knows how to work it out?

Thanks