PDA

View Full Version : FSUIPC offset use in pmSystems



luisgordo
05-04-2008, 09:22 PM
Hi there folks!

I am trying to use the following FSUIPC variable in the pmSystems logic code file:


<TABLE class=MsoNormalTable style="BORDER-RIGHT: medium none; BORDER-TOP: medium none; MARGIN: auto auto auto 12.5pt; BORDER-LEFT: medium none; BORDER-BOTTOM: medium none; BORDER-COLLAPSE: collapse; mso-table-layout-alt: fixed; mso-border-alt: solid windowtext 1.5pt; mso-padding-alt: 0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-border-insideh: .25pt solid windowtext; mso-border-insidev: .25pt solid windowtext" cellSpacing=0 cellPadding=0 border=1><TBODY><TR style="mso-yfti-irow: 0; mso-yfti-lastrow: yes"><TD style="BORDER-RIGHT: windowtext 1pt solid; PADDING-RIGHT: 5.4pt; BORDER-TOP: windowtext 1.5pt solid; PADDING-LEFT: 5.4pt; PADDING-BOTTOM: 0cm; BORDER-LEFT: windowtext 1.5pt solid; WIDTH: 42.55pt; PADDING-TOP: 0cm; BORDER-BOTTOM: windowtext 1.5pt solid; BACKGROUND-COLOR: transparent; mso-border-alt: solid windowtext 1.5pt; mso-border-right-alt: solid windowtext .25pt" vAlign=top width=71>
2EF8


</TD><TD style="BORDER-RIGHT: windowtext 1pt solid; PADDING-RIGHT: 5.4pt; BORDER-TOP: windowtext 1.5pt solid; PADDING-LEFT: 5.4pt; PADDING-BOTTOM: 0cm; BORDER-LEFT: #ebe9ed; WIDTH: 42.5pt; PADDING-TOP: 0cm; BORDER-BOTTOM: windowtext 1.5pt solid; BACKGROUND-COLOR: transparent; mso-border-right-alt: .25pt; mso-border-left-alt: .25pt; mso-border-top-alt: 1.5pt; mso-border-bottom-alt: 1.5pt; mso-border-color-alt: windowtext; mso-border-style-alt: solid" vAlign=top width=71>
8<O:p</O:p


</TD><TD style="BORDER-RIGHT: windowtext 1.5pt solid; PADDING-RIGHT: 5.4pt; BORDER-TOP: windowtext 1.5pt solid; PADDING-LEFT: 5.4pt; PADDING-BOTTOM: 0cm; BORDER-LEFT: #ebe9ed; WIDTH: 272.35pt; PADDING-TOP: 0cm; BORDER-BOTTOM: windowtext 1.5pt solid; BACKGROUND-COLOR: transparent; mso-border-left-alt: solid windowtext .25pt" vAlign=top width=454>CG percent, as a double (FLOAT64). This is probably the position of the actual CoG as a % of MAC (?).<O:p</O:p

</TD></TR></TBODY></TABLE>

However, it always seems to get the reading '0', when I see per FS Interrogate that the value (Float64) is '-0.37'.

The 8-bit and 16-bit value is zero, so I may just be defing the variable wrong in the sysvar file?

The way I am defining it in the SysVar file is:

2EF8 8 CenterG

Is this correct? What can I be doing wrong?

Thanks for your help!!

Thomas Richter
05-05-2008, 03:35 AM
Hi

PmSystems doesn't read Floating Point variables.

luisgordo
05-06-2008, 03:13 PM
Didn't know about this limitation... :(

Is this something that will be changed in future pmSystems versions?

Thomas Richter
05-06-2008, 04:10 PM
I don't think that this will be changed because it is not really needed. PmSystems is more to handle logic than to do mathematics in those range.
It depends in any case on Enrico but would not make sense in my point of view.