PDA

View Full Version : MAC number on PM RJ PFD



Per Alm
03-21-2008, 09:01 AM
Hello Friends!
I wonder if the MACH-number set on the MCP is shown in the PFD of PMRJ software?
For exemple if I fly at mach 0.74 and intend to increase speed to 0.78. Is the intended mach speed 0.78 shown?
I know they have a separate "MCP setting strip" in the software but if possible we want to solely use the MCP information found in the PFD.

Also I have question concerning the GPS/NAV modes found in the default Learjet 45 (FS9). If I change to GPS mode (next to the MCP) the information in the PFD changes to a certain GPS mode. I have not seen this in PMRJ software.

Best Regards

Per Alm

Tomlin
03-24-2008, 09:20 AM
Per, I wish I had my sim up and running and I would try my best to answer your questions! However, the 'hangar' is still not ready yet!

I do believe that the MACH number is changed on the PMRJ though...

rt72
03-24-2008, 03:54 PM
I'll try to remember to look when I get home tonight.

Tomlin
03-24-2008, 04:54 PM
Thanks RT72, we got to keep these LJ projects moving forward!

rt72
03-24-2008, 09:41 PM
I may be misunderstanding your question about the MACH #, but it does appear on the PFD at about .4 MACH.